Attacken mot stjärnan: ”Han är en idiot”

Av: Simon Sjöstrand

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT

Emmanuel Frimpong och Samir Nasri har aldrig kommit bra överens.

Nu går Frimpong till attack mot stjärnan.

– Han är en idiot, säger han enligt Telegraph.

Emmanuel Frimpong, 26, och Samir Nasri, 30, har en brokig historia tillsammans.

De tidigare Arsenal-stjärnorna, som spelade tillsammans i klubben i flera år, rök bland annat ihop i spelartunneln efter att Nasri hade flyttat till Manchester City 2011. En övergång som Frimpong var snabb med att kommentera.

Pengar är roten till allt ont”, skrev han på twitter efter att transfern blivit officiell.

”Inte svårare än så”

Nu går Frimpong till attack mot sin förre lagkamrat.

I en intervju med Daily Telegraph berättar ghananen, tidigare i AFC Eskilstuna, om bråket på Emirates Stadium och om sitt ogillande mot 30-åringen.

– Folk har inte förstått varför det där hände, men jag gillar inte honom. Anledningen är att han är en idiot. Det är inte svårare än så. Jag kommer aldrig att respektera honom, säger Frimpong enligt tidningen.

I samma intervju tar han upp en händelse som inträffade efter en match mot Liverpool. Arsenal förlorade med 0–2 och Frimpong blev utvisad efter två gula kort. Han förväntade sig att bli utskälld av tränaren Arsène Wenger.

”Sa att han kunde köpa mig”

– Men han var väldigt lugn. Men av någon anledning kom Nasri fram och sa typ: ”vi förlorade på grund av dig”. Jag var ung, visste inte riktigt vad jag höll på med, och blev förkrossad. Det kändes som att jag hade svikit alla och han anklagade mig verkligen, så jag gillade honom verkligen inte, säger Frimpong.

Han fortsätter:

– Han hackade alltid på mig om jag gav bort bollen på träning, och en gång sa han till och med att han kunde köpa mig om han ville. Ärligt talat kunde han väl det, men ändå.

Publicerad:

LÄS VIDARE