Uppgifter: LA Galaxy med rekordbud på Zlatan

Foto: REX
FOTBOLL

Jose Mourinho uppges vilja se en förlängning med Zlatan Ibrahimovic i två år.

Men enligt Sports Illustrated har LA Galaxy gjort en framstöt med ett bud till svensken som skulle göra honom till bäst betalde spelaren i MLS någonsin.

Innan Zlatan Ibrahimovic skrev kontrakt med Manchester United förra sommaren uppgavs det att LA Galaxy var på jakt efter svenskens signatur. 

Då blev det i stället ett 1+1-kontrakt med United där både klubb och spelare har en option att förlänga kontraktet till 2018.

Efter succén så här långt med 26 mål har Jose Mourinho varit tydlig med att han vill förlänga med svensken men enligt Mirror vill Zlatan ha minst en tvåårig förlängning innan han skriver på. Något som nu väcker intresse från andra håll.

Tror på realistisk chans”

Enligt Sports Illustrated har LA Galaxy gett svensken ett bud som skulle göra honom till MLS bäst betalda spelare någonsin. Zlatan skulle bli en av tre så kallade ”designated players” i truppen som inte omfattas av lönetaket. Just nu är de tre spelarna Giovanni dos Santos, Jelle van Damme och Romain Alessandrini. 

Sports Illustrated säger att flera källor inom klubben att man anser sig ha en realistisk chans att landa svenskens signatur.

ARTIKELN HANDLAR OM