Premier League

Tungt bakslag för Aaron Ramsey

Av: 

Fredrik Jönsson

FOTBOLL

En ny tung smäll för Aaron Ramsey, 24.

Arsenal-mittfältaren blir borta minst fyra veckor på grund av en lårskada.

Det blev ett kort inhopp för Aaron Ramsey när Arsenal besegrade Leicester med 2-1 på tisdagskvällen. Han hoppade in i den 73:e minuten, men gick av planen tio minuter senare skadad.

”Inte i spelskick förrän i april”

Ramsey ådrog sig en skada i baksidan av låret och enligt Telegraph blir mittfältaren borta i minst fyra veckor. Ramsey åkte på en liknande skada mot Galatasaray i december och var då borta från fotbollen i sex veckor.

– När du väl har kommit in i februari och en spelare har en muskelskada eller ett bakslag, så kan du nästa säga hej då till resten av säsongen då du oftast blir borta i sex veckor, säger managern Arsene Wenger.

– Du är inte i spelskick förrän i april.

Hoppas Sanchez spelar i helgen

Alexis Sanchez var tillbaka mot Leicester efter att ha missat Aston Villa och Tottenham efter skada. Chilenaren fick bryta gårdagens match med 20 minuter kvar på klockan. Men enligt Telegraph hoppas Arsenal att se honom i truppen till FA-cupmötet mot Middlesbrough på söndag.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League