”Vill dit – kanske så snart som möjligt”

FOTBOLL

Guidetti om sommarens beslut

John Guidetti bryter tystnaden kring sin egen framtid och öppnar dörren till en Feyenoord-comeback på vid gavel.

Samtidigt uppger De Telegraaf att Feyenoords sportchef Martin van Geel var på plats och såg svensken i helgen.

John Guidetti är in och ut ur Celtics startelva. Svensken har ett par månader kvar av sitt lånekontrakt med klubben innan även kontraktet med Manchester City löper ut och han blir bosman till sommaren. Han har ryktats till flera olika klubbar under vintern, däribland Southampton och Marseille.

Nu bryter han själv tystnaden om framtiden, och öppnar dörren för en comeback till Feyenoord.

På plats i helgen

I en intervju med holländska tv-kanalen RTV Rijnmond får Guidetti frågan om han skulle vilja återvända till Feyenoord.

– Det finns inget bättre än det. Jag vill återvända till Feyenoord, och kanske så snart som möjligt, säger han enligt Glasgow Evening Times

Och enligt holländska tidningen De Telegraaf är intresset ömsesidigt. Tidningen rapporterar att klubbens sportchef Martin van Geel var på plats i Glasgow i helgen och såg Guidetti spela 30 minuter i toppmötet mot Aberdeen. Enligt De Telegraaf är det viktigt för klubben att se att svensken lagt sina skadebekymmer bakom sig.

Kan bilda ”drömduo”

Vidare uppger Voetbal Primeur att Feyenoords drömduo i anfallet till nästa säsong är just Guidetti och Dirk Kuyt – den tidigare Liverpool-spelaren i dag i Fenerbahce.

Guidetti gjorde stor succé i Feyenoord under säsongen 2011/12. Han mäktade med 20 mål och åtta assist under den 23 matcher långa långa lånesejouren.

ARTIKELN HANDLAR OM