Zlatan talar ut om jätteaffären: ”Jag är intresserad”

FOTBOLL

Sportbladet är på plats i USA när Zlatan för första gången berättar om jätteaffären

Foto: Magnus Sundholm

LOS ANGELES/STOCKHOLM. Fotbollsvärlden står stilla inför Zlatans övergång från Inter till Barcelona. Och nu talar huvudpersonen ut om jätteaffären:

– Om klubbarna menar allvar, då är jag intresserad, säger Zlatan till journalister på plats i Los Angeles efter Inters träning.

På fredagkvällen tränade Inter i Los Angeles. Efter träningen mötte Zlatan Ibrahimovic ett massivt pressuppbåd. Sportbladet var givetvis på plats när Zlatan svarade på ett par frågor innan han begav sig till Inters lyxhotell Four Seasons.

– Jag har kontrakt med Inter, och så länge jag har det kommer jag fullfölja det. Jag vaknade för ett tag sedan och vet ingenting om det här (Barcelona-affären). Ni får prata med min agent, det är han som håller i det. Jag känner ingen stress, säger Zlatan Ibrahimovic.

Han tillägger:

– Jag trivs bra, jag har sett några kändisar på hotellet.

Zlatan: ”Om klubbarna menar allvar är jag intresserad”

Efter ett tag mjuknade Zlatan och gav lite bättre svar på närvarande journalisters frågor.

– I går (torsdag) efter träningsmatchen fick jag reda på att Laporta och Moratti hade träffats. Om de menar allvar är jag intresserad, säger Zlatan Ibrahimovic innan han skyndade iväg till spelarbussen som tog honom tillbaka till lyxhotellet där Inter bor.

Laporta säger att det är upp till spelarna

Innan träningen skrev Zlatan autografer. Träningen var inte särskilt tuff och efteråt väntade poolbad tillsammans med lagkamraterna i Inter. Poolen är full av krossad is för att spelarna ska återhämta sig bättre i den stekande USA-hettan. Samtidigt som Zlatan stretchar i Los Angeles säger Barcelons president Joan Laporta på en presskonferens i Spanien att Inter och Barcelona är överens när det gäller Zlatans övergång. Nu är allt upp till de inblandade spelarna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A