Engelska uppgifter: PL-klubben har lagt ett bud på stjärnan

avDaniel Sörensen

Chelseas poängmaskin Eden Hazard har flaggat för att han vill lämna klubben när tillfälle ges.

Men det engelska laget verkar redan ha en ersättare på gång. Enligt brittisk press har klubben lagt ett bud på Borussia Dortmunds ytter Christian Pulisic.

Belgaren Eden Hazard, 27, flyttade till Chelsea från franska Lille 2012. Sedan dess har han vunnit två ligapokaler, en Europa League- och en FA-titel med laget.

Men hans glada dagar i London kan snart vara räknade. Hazard har tidigare varit öppen med att han vill flytta till Spanien och Real Madrid om möjligheten skulle komma någon gång.

– Ni vet var jag vill gå. Det är möjligt redan i sommar. Men samtidigt kanske jag stannar här karriären ut, säger han i en intervju med Canal+.

Vill återförenas med gamla tränaren

Skulle Chelsea sälja sin guldklimp har de redan en ersättare klar för sig.

Redan förra vintern ska Londonlaget, enligt Evening Standard, ha lagt ett bud på Borussia Dortmunds amerikan Christian Pulisic, 20. Tyskarna vill ha närmare 800 miljoner kronor för ynglingen, som har inlett denna säsong på ett imponerande sätt. Chelsea ville inte lägga de pengarna då – men nu kan de ha ändrat uppfattning.

För enligt engelsk press ska nu de kungsblå ha kontaktat Dortmund i fredags för att höra sig för om Pulisic. Det rapporterats att klubben redan har lagt ett bud för att ta in amerikanen redan i januari.

20-åringens kontrakt går ut om 18 månader och han har tidigare gjort det klart att han inte vill förlänga just nu. Däremot sägs hans önskade destination vid en framtida flytt vara Liverpool, där han vill återförenas med sin gamla tränare Jürgen Klopp.

ARTIKELN HANDLAR OM