Ber om ursäkt för raderade inlägget

Publicerad 2015-10-19

Hysén: Förlåt Mohammed Ali Khan

Tobias Hysén uttryckte sin frustration över Mohammed Ali Khans olyckliga självmål som gav AIK en fördel i guldkampen mot IFK Göteborg.

Nu ber IFK-profilen om ursäkt för inlägget efter att Halmstad-spelaren tvingats ta emot hot mot sin familj.

”Jag är inte värre än att jag förstår när det blivit fel. Detta blev fel. Förlåt Mohammed Ali Khan, det var inte meningen att bidra”, skriver 33-åringen på Twitter.

Följ ämnen
IFK Göteborg

Tobias Hysén var en av många IFK supportrar som förmodligen knappt kunde tro sina ögon när en extremt olycklig Mohammed Ali Khan råkade skicka bollen i eget mål i matchen mot AIK. Den 33-årige IFK-profilen, numera i kinesiska Shanghai SIPG, tog till Twitter för att uttrycka sin frustration.

”Seriöst... Nog för att du inte gillar Blåvitt... Men vad fan. Såna självmål gör man inte ens på Fifa”, skrev Hysén.

”Du om någon känner mig”

Inlägget nådde Mohammed Ali Khan som vädjade om förståelse.

”Du om någon känner mig Tobbe, att påstå att jag inte gillar Blåvitt är absurt. Jag hatar mig själv lika mycket som du just nu!”

Efter att Halmstad-spelaren fått motta hot mot sin familj efter matchen ber nu Hysén om ursäkt för sitt inlägg, som även raderats från 33-åringens konto.

”Hoppas jag verkligen inte”

”Fått flera mess om att @M_AliKhan4 fått mottaga hot och att min tweet tidigare ska vara bidragande till det. Det hoppas jag verkligen inte. Jag skrev det jag skrev, lite på allvar, lite med glimten i ögat innan jag gick och la mig. Hade ingen direkt tanke på att det skulle vara så hemskt menat. Jag är inte värre än att jag förstår när det blivit fel. Detta blev fel. Förlåt @M_AliKhan4 inte meningen att bidra”, skriver Hysén.

Ali Khan har samtidigt fått stöd från både IFK Norrköping och andra konkurrenter efter de på alla sätt oacceptabla hoten mot hans familj.