Real-stjärnorna missar MFF-mötet

avMartin Tolén

Bekräftat: Finns inte med i truppen till Malmö

Real Madrid dras med stora skadeproblem inför mötet med Malmö FF.

Nu står det klart att varken Sergio Ramos, Pepe, James Rodriguez eller Gareth Bale kommer till start i morgondagens Champions League-möte, bekräftar Real Madrid på sin hemsida.

Markus Rosenberg får som han vill.

– Är båda mittbackarna borta spelar det roll. Man möter hellre Nacho än Ramos. Det gör man ju, sa Markus Rosenberg till Sportbladet i går.

Nu är det bekräftat. 

Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos är inte uttagen till den trupp som under förmiddagen reser till Sverige.

Mittbacken dras med skadeproblem och lämnas hemma i Madrid liksom mittbackskollegan Pepe. Därför lär nämnde Nacho bilda mittbackspar med Raphael Varane.

Bale och James borta

Tränaren Rafa Benitez hade vissa förhoppningar om att återfå någon från sjukstugan, men tvingas använda samma trupp som spelade 0–0 hemma mot Malaga i helgen.

För inte heller högerbacken Danilo eller den offensiva duon James Rodriguez och Gareth Bale finns med i matchtruppen till i morgon, bekräftar Real Madrid på sin hemsida.

Samtliga fem har dragits med skadeproblem den senaste tiden och är inte tillräckligt friska för att komma till spel i morgon. I stället hoppas Rafa Benitez på att någon ur den skadade kvintetten hinner tillfriskna till derbymatchen mot Atletico Madrid på söndag.

Med i truppen till Malmö finns dock Cristiano Ronaldo. Portugisen har dock gått mållös i sina tre senaste matcher.

Matchen Malmö FF–Real Madrid spelas på onsdag klockan 20.45 och sänds i TV3.