– Dusan borde ta ett ”sson-namn”

FOTBOLL

Agentens attack mot Hamrén

Foto: Reuters
Dusan Djuric.

Dusan Djurics gör succé i schweiziska ligan men nobbas av förbundskapten Erik Hamrén.

Nu rasar 26-åringens agent mot den svenska landslagsledningen.

– Dusan borde ändra namn till något som slutar på ”sson” så att han blir aktuell, säger Oliver Cabrera till Sportbladet.

Dusan Djuric är en hyllad stjärna i FC Zürich. Som Sportbladet avslöjat jagade den schweiziska klubben under sommaren bort tyska Borussia Mönchengladbach, som ville köpa svensken, med en prislapp på 36 miljoner kronor.

”Hamrén är pinsam”

Nu har 26-åringen nominerats till priset som hela ligans bäste spelare efter att ha gjort sju mål och 14 assist på förra säsongens 33 matcher. Men trots framgångarna har Djurics nobbats från Erik Hamréns landslag under de senaste uttagningarna.

Till den pågående landslagsamlingen valdes till exempel Juventus Albin Ekdal före Djuric och nu rasar mittfältarens agent mot landslagsledningens val.

– Dusan borde ändra namn till något som slutar på ”sson” så att han blir aktuell. Hamrén är pinsam, säger Oliver Cabrera till Sportbladet.

”En spännande spelare”

Dusan Djuric har inletts årets säsong med fyra poäng (två mål och två assist) på fem matcher. På de fyra senaste säsongerna har Djuric nu samlat ihop 57 poäng på 103 matcher.

Erik Hamrén fick inga frågor om Djuric på måndagens presskonferens men motiverade uttagningen av Albin Ekdal.

– En spännande spelare. En av de bästa i förra U21-kullen. Han skulle vara med på Cypern i februari men blev tyvärr skadad. Han har fått spela en hel del i Italien också. Jag tycker det är en spännande spelare. När Ola fick lämna återbud kändes det rätt, sade Hamrén.

ARTIKELN HANDLAR OM