Denis Suarez ursäkt till Arsenal: ”Jag är ledsen”

Publicerad 2019-04-29

95 minuter.

Så lång blev karriären i Arsenal för den nu skadade Denis Suarez.

”Du kan inte ens föreställa dig hur arg jag är”, skriver Barcelona-lånet på Twitter.

Följ ämnen

Denis Suarez var Arsenals enda nyförvärv i januarifönstret.

London-klubben lyckades hämta in spanjoren på lån efter en utdragen förhandling med Barcelona.

– Han ger oss kvaliteter och alternativ i många olika anfallspositioner, så han kommer att kunna hjälpa laget, sa Arsenals tränare Unai Emery.

Startade en träningsmatch

Men Suarez blev inte till någon större hjälp. Mittfältaren inledde sina tio första matcher på bänken, startade ett träningsmöte med Al Nasr och bänkades i ytterligare tre matcher till innan han skadade sig.

Totalt noterades han för 95 tävlingsminuter. Och mer än så blir det inte för Suarez i Arsenal. Ljumskadan 25-åringen ådragit sig är så pass allvarlig att han missar resten av säsongen.

Ber om ursäkt

”Jag är ledsen att alla ansträngningar och uppoffringar som gjordes för övergången till Arsenal inte har kommit att förverkligas som jag hoppats och du kan inte ens föreställa dig hur arg jag är för det, men hälsan kommer först”, skriver Suarez, som totalt noterades för 95 minuter i Arsenal, på Twitter.

”Jag vill återigen säga tack till en så stor klubb som har litat på mig även om det inte har gått som de föreställt sig”, fortsätter Suarez som avlönades med 55 000 pund (cirka 677 000 kronor) i veckan i Arsenal.

Han har kontrakt med Barcelona fram till sommaren 2021.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

Följ ämnen i artikeln