Depay släpper ny låt – med legendarens son

Publicerad 2019-07-21

Här kommer sommarens låt (?).

Memphis Depay, 25, har släppt en ny singel.

I låten rappar han tillsammans med Roma-spelaren Justin Kluivert, 20.

Holländaren, som floppade under Louis van Gaal i Manchester United lämnade Premier League efter bara en säsong. 2017 skrev han på för Lyon i franska Ligue 1.

Under den gångna säsongen noterades han för tio mål och lika många assist på 34 ligamatcher. Han har samtidigt uttryckt offentligt att han vill lämna franska klubben för en ”större utmaning”.

Men Memphis Depay har haft en annan karriär vid sidan av fotbollsplanen. För ett par månader sedan släppte han en låt för att fira att han har nått över fem miljoner följare på Instagram.

Inlånat jetplan

Nu har gamle United-floppen släppt sin senaste singel.

”Fall Back”, som låten heter, är ett samarbete mellan honom och Justin Kluivert, son till gamle Barcelona-anfallaren Patrick Kluivert. I början av låten syns det hur Depay stiger ur ett privat jetplan, som enligt ESPN, tillhör Formula 1-stjärnan Lewis Hamilton, och börjar rappa – tillsammans med Justin Kluivert.

Roma-spelaren har haft en tung säsong i Serie A sedan flytten från Ajax förra året. 20-åringen har haft det svårt att ta en plats i startelvan och fått agera som inhoppare. På 29 matcher har han gjort ett mål.

Se musikvideon här!

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ämnen i artikeln