Manchester City

Rasar mot Manchester City efter hån mot Liverpool: ”Borde skämmas”

Av: 

Magnus Wilsson

FOTBOLL

Manchester City vann Premier League en poäng före Liverpool.

Nu har en video som spridits på sociala medier, där laget hånar ligatvåan, väckt starka rektioner.

– Bilderna som dök upp på nätet under tisdagen var så skamliga att man trodde att det var fejk, skriver James Pearce på Liverpool Echo.

Under tisdagen började en video där Manchester Citys trupp sjunger en modifierad version av Liverpools ramsa ”Allez allez allez” att spridas. Videon är inspelad på flyget efter att Manchesterlaget säkrat ligatiteln före just Liverpool med endast en poängs marginal.

Videon har väckt starka reaktioner då City-supportrar den senaste tiden har sjungit en egen tolkning av ”Allez allez allez” där det finns en referens till supportern Sean Cox som fick fördes till sjukhus med livshotande knivskador efter Liverpools möte Roma funder den förra säsongen.

– Bilderna som dök upp på nätet under tisdagen var så skamliga att man trodde att det var fejk. De kan väl inte sjunka så lågt? Tyvärr, det är på riktigt, skriver krönikören och skribenten James Pearce på Liverpool Echo.

– De klasslösa Manchester City-spelaren borde skämmas över den sjuka ramsan.

Fantastiska på planen – en besvikelse utanför

Krönikören menar att videon är ett bevis för hur Manchester City är som klubb och att oavsett hur mycket pengar du har så kan du inte köpa allt.

– De är fantastiska att titta på planen, men en besvikelse utanför den. De verkar ha en märklig besatthet angående Liverpool. Den här videon är en påminnelse om att schejk Mansours oljemiljoner kan köpa mycket, men man kan inte köpa klass, skriver James Pearce.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Kalle Karlsson listar: 25 bästa spelarna i Premier League 2018/19

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Manchester City

Liverpool FC

Premier League