PSG-tränarens hot efter stjärnbråket

”Vill inte att det här ska bli ett problem för oss”

FOTBOLL

Neymar och Edinson Cavani bråkade om både en frispark och en straff under mötet med Lyon.

Efter 2–0-segern kräver tränaren Unai Emery nu att stjärnorna löser situationen.

– Om de inte kan komma överens så kommer jag bestämma det åt dem. Jag vill inte att det här ska bli ett problem för oss, säger Emery enligt ESPN.

Det såg nästan komiskt ut när tuppfäktningen satte igång mellan PSG:s stjärnspelare under den andra halvleken i mötet med Lyon. Först ville Edinson Cavani ta hand om en frispark varpå brassen Dani Alves helt enkelt tog hand om bollen och istället skickade den vidare till sin landsman Neymar.

”Sagt åt dem att lösa det”

När PSG sedan fick straff var det Cavani som såg till att vara först till bollen. Trots Neymars tydliga vädjan vägrade nu 30-åringen lämna ifrån sig bollen utan såg till att själv ta hand om straffen – som han missade.

– Jag har sagt åt dem att lösa det där. Jag tror de är kapabla att göra det själva och de kommer båda att förbli våra straffskyttar, sa tränaren Unai Emery efter matchen enligt ESPN men underströk samtidigt att:

– Om de inte kan komma överens så kommer jag bestämma det åt dem. Jag vill inte att det här ska bli ett problem för oss.

Mbappé: Var lite fundersam

Både Neymar och Cavani vägrade att svara på några frågor efter 2-0-segern. PSG:s andra tunga nyförvärv Kylian Mbappé försäkrade dock att stämningen i truppen är god.

– Jag var lite fundersam eftersom det är en väldigt stjärnspäckad trupp men kemin är stark här. Det är gott om brassar vilket höjer stämningen, säger Mbappé.

Se stjärnornas bråk här

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

ARTIKELN HANDLAR OM