Läsarna: Zlatan är bäst i världen just nu

FOTBOLL

Eftersnack om "Ibras" succé i Champions League

Är Zlatan världens bäste anfallare just nu?

Ja, tycker hela 73 procent av de röstande på aftonbladet.se.

– Zlatan är för bra för landslaget, skriver signaturen ”timzaan”.

Foto: Zlatan Ibrahimovic och Figo firar ett Inter-mål, men nu missar portugisen derbyt.

Efter tisdagskvällens succéinsats för Inter Milan mot PSV Eindhoven i Champions League ville många hylla Zlatan Ibrahimovic.

”Zlatan leder skytteligan i en av dem tuffaste ligorna. Zlatan gjorde mål i champions league match. Zlatan är inblandad i det mesta när det är mål i alla matcher utom i landslaget. Hmmm är det Zlatan som inte passar landslagsspelarna eller är det landslagspelarna som inte matchar Zlatans fenomenala spel” skrev Jeeboy.

”32 Minuter och Två Mål. Nu kommer väl hela nyhetssverige ta eld av alla de möjligheter som finns att hylla Ibra. Två mål i en Champions League match samtidigt som han leder den italienska skytteligan och det är ännu en halvlek kvar. Lyckas han nu bara få i läderkulan mellan stolparna i en landskamp så blir han väl helgonförklarar. Or the next best thing, vinner guldbollen” skrev Medvetandet.

”För bra för landslaget. Svenska landslaget består mest av några medelmåttor och föredetta bänkvärmare i Southampton. Zlatan är omgiven av världsspelare i Inter och därför producerar han mål och assist på löpande band. Det är svårt att göra mål i landslaget när man inte får så mycket att jobba med. Källström och Chippen är väl dom som håller en aning högre klass än dom andra. Ljungberg är för trasig nu förtiden. Nej, in med lite klasspelare i landslaget som kan ge Zlatan lite bättre bollar att jobba med” skrev timzaan.

ARTIKELN HANDLAR OM