Berbatov äntligen klar

FOTBOLL

”Inget svårt val att göra”

Foto: Dimitar Berbatov.

En av sommarens kanske mest röriga transferhistorier är nu över.

Dimitar Berbatov, 31, har äntligen gjort klart med en ny klubb.

– Fulham är glada över att kunna meddela att Dimitar Berbatov från Manchester United har skrivit på ett 2-årskontrakt, skriver klubben på sin hemsida.

Det har varit ett par riktigt röriga dagar för Dimitar Berbatov och alla som följer transferfönstret med stort intresse. Ena stunden var han på väg till Fiorentina, sedan Juventus och Fulham. Ett tag nämndes även en återkomst till Tottenham.

Nu är detta kapitel äntligen färdigskrivet. Bulgaren har skrivit på för Fulham.

– Fulham är glada över att kunna meddela att man värvat Dimitar Berbatov ifrån Manchester United, han har skrivit på ett 2-årskontrakt för en icke nämnd övergångssumma. Spelaren kommer att bli kvar i klubben till åtminstone sommaren 2014.

”Kommer göra det bra”

Dimitar Berbatov är fostrad i CSKA Sofia i Bulgarien och har under sin karriär representerat Bayer Leverkusen, Tottenham och nu sist Manchester United. I Fulham återförenas han med Martin Jol som han hade under sin tid i Tottenham.

– Jag är glad över att ha skrivit på för Fulham och ser fram emot att spela under Martion Jol igen. Så fort jag fick höra om Fulhams intresse var det inget svårt val att göra, säger Berbatov till Fulhams hemsida.

Den holländske tränaren är även han mycket glad över Berbatovs ankomst.

– Dimitar är en spelare jag alltid har beundrat. Han spelade bra under min tid i Spurs och jag är säker på att han kommer göra det bra här i Fulham. Han är en spelare med stor kvalitet och tekniska egenskaper som kommer att ge mig det anfallsalternativ jag letat efter, säger Martin Jol.

ARTIKELN HANDLAR OM