Stjärnans bror: Han har förstört mitt liv

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Ryan Giggs bror talar ut: ”Jag ville döda honom”

LONDON. För sex månader sedan kom chocken – Ryan Giggs åtta år långa affär med hans svägerska avslöjades.

Nu berättar för första gången Man United-stjärnans bror:

– Han förstörde mitt liv. Jag bokstavligen ville döda honom, säger Rhodri Giggs till Sun.

Foto: SCANPIX
Ryan Giggs bror bryter tystnaden och talar nu ut om broderns svek.

Känslan var inte omedelbar.

När Natasha Giggs berättat om sin affär i News of the World och samtidigt flytt landet med parets barn övertygade Ryan Giggs sin lillebror över telefonen om att allting var en bluff.

Inte förrän en månad senare, när Natasha återvänt och visat sms som fotbollsspelaren skickat till henne förstod Rhodri att allting var sant, inklusive den abort Ryan Giggs förmått henne att göra veckor före bröllopet.

För Sun avslöjar Rhodri också hur Ryan bara två dagar efter att Rhodri och hans fru bjudit in familjen till sin bröllopsmottagning åkt förbi Natashas arbete och skickat sex-sms.

”Han ljög för alla”

– I hans sjuka hjärna ser han antagligen sig själv som offret i det här. Han ljög för vår mamma och alla andra. Han förnekade det tills Natasha visade mig sms:en, då blev han tvungen att erkänna, säger Rhodri.

När skandalen briserade i somras flydde Ryan Giggs också utomlands med sin fru Stacey och parets två barn. Först efter fyra veckor möttes bröderna hemma hos en gemensam vän. Ett möte som varade i mindre än en kvart. Ryan Giggs bad inte sin bror om ursäkt.

Bad inte om ursäkt

– Jag kände direkt var konversationen var på väg. Han var inte ledsen. Han sa att det handlade om sex, ingenting mer än det, det var ju snällt av honom, säger Rhodri Giggs i intervjun.

– Jag tänkte: ”Du har precis försökt förstöra mitt liv för sex. Det var ju snällt att få veta att du slitit mitt liv itu bara för sex.” Sen handlade det bara om Charity Shield och om att han skulle bli utbuad där. Men ingen ursäkt. Ingenting.

Sedan dess har Rhodri inte hört av sin bror igen.

Natasha har bett om förlåtelse, hon tävlar just nu i Celebrity Big Brother och paret försöker lappa ihop sitt förhållande.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN