Mamma: Tycker inte om det Mario gjorde

avPatrik Brenning

FOTBOLL

Mamma Silvia om det brutna löftet, målfirandet och finalönskan

1 av 17
Mario Balotelli kramade mamma efter matchen.

Mario Balotelli kastade av sig tröjan och tillägnade de två målen mot Tyskland till sin mamma.

En inte helt nöjd moder på läktaren.

– Jag tycker inte om att han tog av sig tröjan, säger 21-åringens mamma Silvia.

Mario Balotelli avgjorde på egen hand semifinalen i EM mot Tyskland med två mål. Sedan löpte 21-åringen av planen och kastade sig i sin mammas famn.

– Det är väldigt svårt för mig att se Mario gråta. Senast berodde det nog på José Mourinho. Det var också svårt för honom att krama mig framför alla. Som med varje ung man blir han generad över att bli sedd med sin mamma, men vid just det tillfället var han för glad för att tänka på det, säger Silvia till Gazzetta dello Sport.

”Trött på kritiken”

Efter segern framförde också Balotelli en speciell önskan till sin mamma.

– Han viskade i mitt öra att han vill att jag ska ge honom en present och ta med hans far till Kiev (till EM-finalen). Jag har åkt tillbaka till Italien men vi kommer båda att vara där på söndag.

Men det var inte bara glädje i Balotelli familj efter sonens triumf. Mamma Silvia var allt annat än nöjd med sättet 21-åringen valde att fira sitt andra mål på.

– Jag tycker inte om att han tog av sig tröjan. Spelare borde alltid behålla dem på, det handlar om respekt, säger Silvia.

Mamman avslöjar också varför anfallaren bröt sitt löfte att inte fira något mål innan han avgjort EM-finalen.

– Han sade att han var trött på att alla kritiserade honom för att han inte firade målen, så han bestämde sig för att komma på något.

ARTIKELN HANDLAR OM