Zlatan osäker på spel mot Bastia

”Hoppas jag kan spela”

Paris Saint-Germain ställs mot Bastia på hemmaplan i morgon.

Zlatan Ibrahimovic är fortfarande osäker på spel efter sin knäskada.

– Jag måste vara försiktig, säger stjärnan.

Zlatan riskerar missa kommande ligamatch.
Zlatan riskerar missa kommande ligamatch.

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Paris efter landslagsuppehållet. Men om anfallaren kan spela morgondagens match mot Bastia är fortfarande oklart.

– Har inte tränat med laget än. Testar i dag och sedan tar vi beslutet om jag kan medverka eller inte. Hoppas jag kan spela så klart, men jag måste vara försiktig för det är många matcher framöver, säger Ibrahimovic i sin app "Zlatan Unplugged".

"Är sliten"

Zlatan har störts av en knäskada och gjorde en magnetröntgen i söndags. Den visade ingen allvarligare skada, men att knäet var svullet.

”Blödning på nedre delen av låret efter en smäll fyra veckor sen. Har lett till en lätt retning av en slemsäck och svullnad i knäleden. Själva knäleden ser helt frisk och bra ut”, var beskedet då.

När PSG tog ut truppen efter fredagens träning fanns Zlatan dock med.

PSG är obesegrat så här långt i ligan och leder serien på samma poäng som Monaco.

– Första matchen efter landslagssamlingen är ofta väldigt svår. Sedan är man sliten efter tuffa matcher, men det är inga bortförklaringar. Är man storklubb och favorit så måste man vinna alla matcher oavsett situation, säger Zlatan inför morgondagens match.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN