”Europacupguld med Djurgården skulle slå allt”

FOTBOLL

Tusentals läsare tog chansen att ställa frågor Djurgårdens guldhjälte Abgar Barsom

Foto: Abgar Barsom.

DIFaren säger: tjena abbe!! grattis till guldet!!Hur känns det idag??Bakis och skakis eller?

  Abbe Barsom säger: Tackar! Ingen fara...mest lycklig och tom efter allt hejande hela natten!!

Louise säger: Grattis! Ska du fortsätta fira i dag?

  Abbe Barsom säger: Idag blir en återhämtningsdag! Sedan blir det träning igen på torsdag! Men visst kommer vi att fira denna vecka

Assyrier säger: Hej. Vad hade du för förväntningar på dig själv och hela laget när säsongen började? Var guldet förväntat?

  Abbe Barsom säger: Förväntnigarna för laget och klubben var att vinna guldet, cupen och vidare i UEFA Tyvärr gick det inte så bra i UEFA. Mina förväntningar var att bli frisk från förra säsongen. Lyckdes nästan med det och nu har vi vunnit guldet tillsammans och det var det viktigste. Visst ställer jag krav på mig själv, men man måste få vara frisk och hel!

Malin säger: Vad är det bästa med att spela i djurgården?

  Abbe Barsom säger: Grabbarna i laget, atmosfären i klubben, fansen och sthlm stadion! Vi har det fantastiskt bra

Viktor säger: Hur kändes det när ni fick veta att Bajen tog ledningen med 3-2?

  Abbe Barsom säger: Underbart att vi fick hjälp av bajen, då var ju allt klart även fast vi inte vann igår.!!! Underbart! Tack bajen ( inte ofta jag kommer att säga det)

SweetJones säger: Vad minns du bäst från festen igår?

  Abbe Barsom säger: Sjungandet! Och ala glada miner och ansikten!! Det är glädje på hög nivå

MATTIAS säger: Tjena abbe vad anser du har varit den största anledningen till att djurgården verkar ha funnit en sån härlig harmoni och känsla i truppen?

  Abbe Barsom säger: Vi kämpar alla åt samma håll. inga diver eller suerstjärnor! Ödmjuk attityd i medgång och motgång! Viktigt, för att det kan komma mörka dagar också!

Adam säger: Hejsan! Får Gratulera till guldet trotts att jag är boisare! Denna frågan kanske förstör guldkänslan lite, men hur reagerade du på fansens agerande mot poliserna? Kännde du dig skrämmd någon gång?

  Abbe Barsom säger: Tyvärr är det inte roligt att se eller höra. Vi i klubben och även mestadels av fansen har utvecklats och kommit upp på en hög nivå. Viktigt att vi alla Djurgårdare tar avstånd från dessa saker. Vi måste bli bäst på alla plan , inte bara sportsliga!

T-bone säger: När det går bra för dig blir du oerhört hyllad, och när det går dåligt blir du sågad så det bara skriker om det - hur reagerar du på att det är antingen himmel eller helvete för dig hela tiden?

  Abbe Barsom säger: det stämmer mycket vad du säger! Jag är en person som berör mycket! Men man måste ha förståelse för en prestation. Jag har underordnat mig mycket laget. Kämpat hårt för lagets skull. Nästa år hoppas jag bara få vara skadefri och kunna tillföra laget en dimension til.

Pontus Sjögren säger: Efter Sören Larsens tvister med DIF FF - Vad tycker ni spelare om honom efter det? / PS

  Abbe Barsom säger: Vi föörstår Sören, vi förstår DIF! Alla blev vinnare till slut och det löste sig bra! Vi önskar Sören lycka till i framtida karriär, många av spelarna har bra kontakt med Sören fortfarande!

Barsom säger: Hej! Måste gratulera din farsa till världsrekordet och dig till guldet! Ska du va kvar nästa år eller sticker du till Milan?

  Abbe Barsom säger: ???

Torsten säger: Tja abbe! När kommer du hem å representerar Forward igen, så vi här hemma kan få ett lag i Allsvenska oxå??

  Abbe Barsom säger: Ja du, bra fråga! Trivs oerhört mycket i sthlm och Djurgården! Men den dagen man flyttar till örebro ( om det blir inom rimlig tid) så kan Forward vara aktuellt! Men nu är det Djurgården som gäller !

Stockeld säger: Grattis! Vem i laget tycker du har varit mest betydelsfull för att guldet har kunnat komma tilbaka dit det hör hemma?

  Abbe Barsom säger: Jag tycker att Markus Johanesson har varit oerhört viktigt för vårat backspel! Vi har kunnat bli ett mer spelande lag med Mackan där bak! Men alla spelare i truppen har bidragit till guldet, inte bara ngr få!

Anders säger: Tja Abbe & grattis till guldet! Det sägs att du ev är påväg till HBK till nästa säsong,ligger det någon sanning i det?

  Abbe Barsom säger: Tror inte det ligger ngn sanning i det. Som sagt skrivs det mycket om mig, men tro inte på allt! ;-) Trivs och spelar jätte gärna kvar i DIF nästa säsong!

bajjen säger: skulle du kunna bära en bajjern tröja en dag bara för hylla att vi hjälpte er till guldet?

  Abbe Barsom säger: jag är oerhört tacksma för det dem gjorde igår för oss DIfare...men som Djurgårdare skulle det kännas helt fel att bära en Bajen tröja1?2

chiem säger: Vem är din största förebild inom fotbollen ?

  Abbe Barsom säger: Diego Armando Maradona

-=Real Madrid=- säger: Vilken är din drömliga?

  Abbe Barsom säger: Serie C1 i italien, För att SC Napoli spelar det

Richard_B säger: Grattis till guldet! Hur långt tror du att ni kommer gå i Champions league?

  Abbe Barsom säger: Svårt att säga. Vi har lagt en grund nu. Men vi har en bit kvar till dem stora lagen och cuperna! Men med ur i lottning och lite finslipning av laget under nästa år. SÅ Gud vet....

chiem säger: Får man många brudar som fotbollspelare i Djurgården ??

  Abbe Barsom säger: Vet jag inte...har inte märkt av det!

Gotlands-Mats säger: Tjena Abgar. Som du säkert hört så vann en Gotlänning 122 miljoner på spel. Hur mycket får Ni i bonus för en SM-vinst?

  Abbe Barsom säger: Hmm..är inte hundra på exakt summa. Men tror det ligger runt 70 000 brutto

Coolcooling säger: Grattis! Vilken var din favoritklubb i Sverige som liten?

  Abbe Barsom säger: Hade ingen direkt favorit klubb. Man gick till Eyravallen i örebro för att se bortalaget. ÖSk spelade så tråkig foboll. Men efter min flytt upp hit så har Djurgården blivit en del av mig och mitt hjärta!

daniel säger: Vem är egentligen taktikern i trion jonevret/rehn/sandberg?

  Abbe Barsom säger: Ganska delat ansvar..man hjälps åt! Men Jonevret är sk Headcoach , dvs chefen

snoken säger: tjenare, undrar bara om det finns någon hemlighet bakom din enorma spänst? jag menar du hoppar ju typ som en get!

  Abbe Barsom säger: Som en get ;-) ahhaha träning, mod och tajming

Uppsala säger: tjena! Vilken är den bästa spelaren du mött?

  Abbe Barsom säger: svårt, många bra spelare har man mött! Men Zambrotta (enligt mig världens bästa ytterback) var ganska jobbig i Juventus

Gbg säger: Hur mycket skulle det betyda om Hysén skulle fösvinna?

  Abbe Barsom säger: Tobias har varit mycket bra iår, och har en betydelsefull position i laget både som spelare occh människa. Men man får räkna med att spelare försvinner och spelare går. Vi är tacksamma förtiden har blir kvar...

Dajjanovic säger: tok skönt me guld eller hur?!.... va skulle du föredra stor merit me djurgå´n (tex europacup guld) eller ett liga guld i nån större liga ( tex engelska)...

  Abbe Barsom säger: Europa guld med DIF skulle slå allt och alla...

Busen säger: Grattis! Vem är bäst i laget på att fira ett sm-guld?

  Abbe Barsom säger: Bäst på att fira? hahah Tobbe var ganska bra på det, Concha var inte sen att backa upp honom! Men vi kommer nog att fira ett tag !

Tommy Baloo säger: Hej Abbe! Jättegrattis till en otrolig kämpainsats! Jag upplevde 6-1 matchen mot Halmstad som nästa magisk, bland det bästa jag sett, vad tycker du?

  Abbe Barsom säger: 6-1 matchen mot halmstad var det hög klass på! Allt stämmde ganska bra för laget då! Den ihop med 6-1 på MFF 2000 är magiska

MangeK1 säger: Tja Abbe, Vad tycker du om att AIK gick upp till allsvenskan igen och vilket stockholmsderby är roligast att spela DIF-AIK el DIF-Hammarby?

  Abbe Barsom säger: Bra att AIK gick upp, då får vi fler derbyn och bättre drag i sthlm! Derby är derby för mig och man vill INTE förlora ett sådant!

Syrian1977 säger: nakno iemo abgar du den bästa i hela djurgården.... Hadu du på dig en syrianska t-shirt under difs t-shirt?

  Abbe Barsom säger: Min syrianska T-shirt är alltid på under matchtröjan! Den kommer att finnas där så länge jag spelar! Det är där jag har min identitet!

Mikael säger: Tja Abbe! Vilken Allsvensk spelare tycker var bäst den här säsongen?

  Abbe Barsom säger: Svår fråga...hyllar alla våra egna spelare! Eftersom i det bästa laget, brukar de bästa spelarna spela!

Trille säger: Vem vinner SM-guld nästa år och vilket lag blir er största konkurrent?

  Abbe Barsom säger: Nästa år är ett nytt år med nya förutsättnigar! Så då får man lägga undan allt detta! MFF komemr man alltid få räkna med. IFK GBG blir säkert bättre med ngr nyförvärv! Dessa 2 plus ev Helsingborg som jag tycker spelar bra fotboll! Men som sagt..Nu är det 2005 och VI, DJURGÅRDENS IF ÄR SVENSKA MÄSTARE!!!!!!

sportbladet.se ([email protected])

ARTIKELN HANDLAR OM