Schack

Mourinho kritisk efter tredje raka förlusten

avMalin Wahlberg

Foto: TT

Manchester United åkte på tredje raka förlusten mot Watford.

Efter förlusten var José Mourinho kritisk mot domarna.

– Deras misstag är bortom min kontroll, säger han.

Förlusten mot Manchester City i Premier League förra helgen följdes av en förlust mot Feyenoord i Europa League i veckan. När Manchester United skulle ta revansch blev det en ny förlust mot Watford i ligan.

Efter 1-3 på bortaplan var José Mourinho, inte helt oväntat, kritisk.

– Jag var inte direkt nöjd med första halvlek. Under 25-30 minuter spelade vi inte bra och det är något vi kan kontrollera och förbättra. Men domaren och linjemannens misstag är bortom min kontroll. Jag kan inte göra något för att förbättra det, säger han enligt The Sun.

”Alltid bekymrad”

Tränaren kallar det första målet, där United ville ha frispark efter att Anthony Martial fällts, för ”löjligt”, men han var heller inte nöjd med sina spelare.

– Det enda vi kan kontrollera är våra individuella misstag och våra kollektiva misstag. Det andra målet är till exempel ett individuellt misstag eftersom vi måste pressa ytterbackarna utanför straffområdet och inte låta dem få fördel genom att komma en mot en i straffområdet.

Det är fortfarande tidigt på säsongen, men United, som är sex poäng bakom Manchester City, har redan fått en krisstämpel.

– Jag är alltid bekymrad när vi inte får resultaten vi vill, säger Mourinho. 

ARTIKELN HANDLAR OM