”Zlatan spelar som en gammal gubbe”

FOTBOLL

Expertens skarpa kritik: ”Han är inte tillräckligt bra”

Foto: TT
Fem raka matcher utan mål för Ibrahimovic

Kritikerna börjar staplas på hög.

Nu har förre Manchester United-spelaren Gordon McQueen tröttnat på Zlatan Ibrahimovic.

– Han har inte gjort något alls hittills och ser extremt dålig ut, tycker McQueen.

Fem raka ligamatcher utan mål.

Efter Zlatan Ibrahimovics sämsta facit sedan 2006 väcks det nu stark kritik mot svensken.

Senast i raden: Förre Manchester United-spelaren Gordon McQueen som tycker att laget är ”en miljon steg från att vara bra” och att Zlatan är anledningen till det svaga spelet.

– Han har inte gjort något alls hittills och ser extremt dålig ut. Det ser ut som en gammal gubbe som försöker spela fotboll, säger Mcqueen enligt Goal.

”Är inte tillräckligt bra”

Den tidigare mittbacken – som gjorde över 180 matcher mellan 1978 och 1985 – har en FA-cuptitel med klubben som främsta merit, men tror att glansdagarna kan vara över för 35-årige Ibrahimovic.

– Han kanske gjorde 50 mål i Frankrike förra säsongen, men det är en sämre liga än Premier League och det har han visat den här säsongen. Det finns ingen liga som är så snabb och har så hög intensitet och Zlatan får reda på det den hårda vägen, säger McQueen.

– Det är inte hans inställning jag är besviken på, det skulle jag aldrig klaga på hos en Manchester United-spelare, utan han är helt enkelt inte tillräckligt bra. Det finns inte chans att Zlatan gör 30 mål i år. Han ska vara glad om han når tvåsiffrigt.

ARTIKELN HANDLAR OM