Milans chock: Även Cassano har tröttnat

”Varit utbränd i flera år”

Zlatan Ibrahimovics uttalande att han börjat tröttna på fotboll skapade svallvågor i Italien.

Nu kommer nästa chock.

– Fotboll är det vackraste som finns men jag är trött, säger en annan av Milans anfallsstjärnor, Antonio Cassano, enligt Football Italia.

Det var under landslagsamlingen i Stockholm som Zlatan Ibrahimovic talade om hur suget efter fotboll börjat avta.

– Man brinner inte lika mycket för det som innan. Jag försöker pusha mig själv för att spela med ungarna, men har svårt för det också, sade Sveriges lagkapten.

”Varit utbränd i år”

Uttalandet skapade ett mediakaos i Italien med spekulationer om en tidig pension eller ett klubbyte. Nu kommer nästa smäll för Milan. Zlatans lagkamrat Antonio Cassano avslöjar nu att han delar svenskens känslor.

– Jag har varit utbränd i flera år eftersom allt som krävs är att jag kliar mig på näsan för att jag ska hamna i problem. Fotboll är det vackraste som finns i världen men jag är trött så jag kommer bara fortsätta i tre eller fyra år till, säger Cassano enligt Football Italia.

”Börjar bli rutin”

29-åringen säger att han, precis som Zlatan många gånger uttryckt, vill sluta när han fortfarande är på topp.

– Jag vill försvinna när jag är i bra form, inte när jag har problem. Nästa år fyller jag 30 och jag skulle vilja ha tre år till på toppen, sedan slutar jag. Saker och ting börjar bli rutin för mig och jag är inte bra i en sådan situation.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN