”Supertrio ska förstärka Milan”

FOTBOLL

Rykten talar om storsatsning

Foto: Mario Balotelli, Ganso och Sergio Ramos uppges alla vara aktuella för Milan.

Milan har inlett satsningen mot en ny storhetstid i och enligt italiensk media planerar klubben nu ytterligare tre stora värvningar i sommar.

Mario Balotelli, Sergio Ramos och brasilianska superlöftet Ganso uppges vara på ingående.

Zlatan Ibrahimovic och Robinho kom under sommaren och Antonio Cassano i vintras. Nu skriver Corriere dello Sport att Milan planerar att fortsätta sin storsatsning på marknaden.

Ska bytas mot Pato

Redan i går kom uppgiften att klubben planerar att värva Real Madrids Sergio Ramos i en bytesaffär mot anfallaren Alexandre Pato. Men spanjoren är bara en pusselbit.

Även i det offensiva leden ska Milan förstärka. Om Pato säljs måste ytterligare en forward in och tanken är enligt tidningen att köpa Mario Balotelli från Manchester City.

Supertalangen har flörtat kraftigt med Milan och öppet talat om sin kärlek till klubben. Italienaren har också störts av stora skadeproblem sedan övergången från Inter till Manchester City i somras och har därför inte lyckats övertyga i England.

Utmanas av Inter

Andra spelare på önskelistan är Romas mittback Philippe Mexes som sitter på ett utgående kontrakt och Lyons Aly Cissokho. Men en av de högst prioriterade spelarna är dock Santos offensive mittfältare Ganso.

– Det stämmer. Men Ganso måste fokusera på att bli frisk nu och börja spela kontinuerligt igen. Men han är en extraordinär talang, sade vicepresidenten Adriano Galliani redan i går.

Även Inter har dock tagit kontakt med 21-åringen om en potentiell affär.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A