Liverpoolfansens mardröm – flyg till CL-finalen inställda

avErik Wallskog

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Ett hundratal Liverpool-supportrar ser ut att missa lördagens Champions League-final – trots att de har biljett.

Researrangören World Choice Sport har gått ut med att tre av deras flygplan från England till finalen i Kiev är inställda.

”På grund av många flygningar till Kiev har Boryspil International Airport inte kunnat tillhandahålla tid åt alla flygplan”, skriver bolaget på sin hemsida.

På lördag spelar Liverpool sin första Champions League-final sedan 2007. Real Madrid står för motståndet och trycket på såväl match- som flygbiljetter till evenemanget har varit stenhårt.

Men ett hundratal Liverpool-supportrar ser nu ut att missa matchen trots att de sitter på en biljett.

Får pengarna tillbaka

Den engelska researrangören World Choice Sport skriver på sin hemsida att tre av deras flyg tvingas ställas in.

”Det är med stor sorg som vi tvingats ställa in tre flyg till Kiev. På grund av många flygningar till Kiev har Boryspil International Airport inte kunnat tillhandahålla tid åt alla flygplan. Vi har arbetat mycket hårt de senaste 48 timmarna och försökt lösa dessa problem. Vi har pratat med Liverpool FC, polisen, UEFA och alla på högsta myndighetsnivå för att försöka lösa detta.”, skriver bolaget på sin hemsida.

I meddelandet förklarar företaget också att man kommer betala tillbaka alla pengar så fort som möjligt.

Men att få pengarna tillbaka verkar inte vara de drabbades prioritet om tittar på twitter. Där han flera supportrar vädrat sitt missnöje.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

ARTIKELN HANDLAR OM