Ishizaki blir tv-expert

Ishizaki avslutade spelarkarriären i Elfsborg.
Ishizaki avslutade spelarkarriären i Elfsborg.

Från planen till studion.

Stefan Ishizaki blir expert för Dplay och allsvenskan.

Det bekräftar Discovery Networks för Sportbladet.

Stefan Ishizaki avslutade en framgångsrik karriär i höstas och tackades av på Borås Arena av Elfsborg där han utöver tre säsonger i AIK har spelat resterande matcher i allsvenskan. 265 matcher i Sveriges högstaliga genomförde han, och kunskaperna om serien ska han kommande säsong uttrycka i de allsvenska sändningarna.

Expressen var först med att rapportera om att Ishizaki blir ny tv-expert för Discovery Networks som från och med i år har tagit över rättigheten att sända allsvenskan och superettan från C More. De uppgifterna har nu Sportbladet fått bekräftade av tv-bolaget.

– Jag är glad att få vara med på den resan. Ser man till allsvenskan kan jag väl i princip varenda spelare, det kanske inte jag gör i superettan, säger Ishizaki till Expressen.

”Stänger inte dörren”

En tidigare elfsborgare in i Discoverys satsning, men för några dagar sedan dumpades en annan gammal elfsborgare, nämligen Anders Svensson, som tv-expert.

– De ville testa lite andra profiler, jag har en del jobbförfrågningar och stänger inte dörren till något, sade Anders Svensson.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.