Zlatan: ”Mr. Finland gör många mål”

Av: Ibraheem Alsalman

Publicerad:
Uppdaterad:

Victor Nilsson Lindelöf är en nyckelspelare i Manchester United.

Nu hyllas mittbacken – av Zlatan Ibrahimovic.

– Han har blivit bättre och bättre. Lindelöf växer för varje dag, säger anfallaren.

I en intervju med spelbolaget Bethard får Zlatan Ibrahimovic frågor om Manchester United, Victor Nilsson Lindelöf och Harry Maguire.

Då väljer han att hylla mittbacksparet.

– Jag tycker att Lindelöf har blivit bättre och bättre. Han har haft ett par säsonger nu i en stor klubb och bevisar varje dag att han växer. Han har en annan attityd, och det måste man ha om man spelar i Manchester United. Harry Maguire är en stor och stark mittback. Jag har mött honom och vet hur han spelar, och han är en av lagets viktigaste spelare. Jag hoppas att de två kan göra det bra för lagets skull, säger 37-åringen.

”Gör många mål”

En spelare som har ryktats bort från klubben under den gångna sommaren är Paul Pogba. Zlatan har svårt att se fransmannen lämnar.

1 av 2 | Foto: Getty

– Om det händer så kommer det att vara väldigt dyrt. Men jag tror personligen att det kommer bli svårt. Samtidigt måste United göra allt för att behålla honom. De måste bilda laget runt Pogba, och gör man inte det, så blir det svårare att behålla honom.

Premier League-nykomlingen Norwich City har fått en bra start den här säsongen – mycket tack vare anfallaren Teemu Pukki, eller Mr. Finland, som Ibrahimovic kallar honom.

– De spelar bra fotboll, och Mr. Finland gör många mål. Jag tror det beror på att de är nykomlingar och spelar med mycket adrenalin. Förhoppningsvis fortsätter de så, säger svensken.

Publicerad:

LÄS VIDARE