Efter Lindelöfs skada: ”Bör vara okej

Här är de oroväckande bilderna på Victor Nilsson Lindelöf.

I 1–0-segern mot Inter tvingades mittbacken kliva av med en misstänkt sträckning.

– Vi vet ingenting än, men jag tror att det ska vara okej, säger Ole Gunnar Solskjaer, enligt Daily Mirror.

Manchester United spelar sin tredje träningsmatch mot Inter. Victor Nilsson Lindelöf har startat de senaste två där han har stått för bra prestationer.

Men i den andra halvleken mot Serie A-klubben var olyckan framme för svensken.

”Ska vara okej”

I samband med en hörna satte sig Lindelöf på gräset och såg ut att ha ont i baksidalår. Han försökte sedan resa sig upp och spela vidare men utan framgång. Svenske landslagsbacken tvingades av planen med hjälp av läkarteamet efter 55 minuters spel. Han ersattes av Phil Jones.

– Vi vet ingenting än. Men jag tror inte att det är någon fara. Lindelöf ska vara okej. Vi ska kolla på det i morgon, säger Ole Gunnar Solskjaer, enligt Daily Mirror.

Oroväckande bilder för Ole Gunnar Solskjaer och Manchester United som har sin Premier League-säsong tre veckor bort. Den 11 augusti ställs United mot Chelsea hemma på Old Trafford.

Men helt dystert var det inte för Premier League-giganten. 17-årige Mason Greenwood satte 1–0 med kvarten kvar. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.