Fotboll

Hammarbys supertalang jagas av utländska klubbar

Av: 

Daniel Kristoffersson

FOTBOLL

Hammarby hoppas förlänga med Mayckel Lahdo.

Samtidigt kan nu Sportbladet avslöja att att Århus, Groningen och Heerenveen jagar Hammarbys supertalang – och alla tre klubbarna har tagit kontakt med den allsvenska serieledaren gällande spelaren.

Hammarbys anfallstalang Mayckel Lahdo har på allvar fått chansen i A-laget den här säsongen. Han har gjort ett mål på en start och även hoppat in i de övriga allsvenska matcherna. Han gjorde även ett mål i Svenska cupen i vintras.

Hoppas förlänga med spelaren

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har varit tydlig med att klubben vill förlänga med spelaren och Bajen hoppas att en förlängning ska bli klar så fort som möjligt.

Samtidigt kan nu Sportbladet avslöja att talangen jagas av flera utländska klubbar. Det handlar om Århus, Groningen och Heerenveen, som alla visar konkret intresse för spelaren och där trion varit i kontakt med Hammarby gällande spelaren och haft scouter på plats för att studera spelaren.

”Trivs jättebra”

Lahdo har dock varit tydlig med att han inte har någon brådska utomlands utan trivs bra i Hammarby,.

– Jag trivs jättebra och känner att vi har något bra på gång. Jag utvecklas varje dag och känner att jag vill stanna. Jag vill göra avtryck i Bajen, sa spelaren till SportExpressen för två veckor sedan.

ANNONS

Jackpot på Stryktipset – 7 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

AVSLÖJAR: På väg att värva Bajen-talangen

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Fotboll

Hammarby IF