Positiva besked (?) efter bild från Ibiza

avAndreas Käck

Foto: Instagram och TT

Zlatan Ibrahimovic har kastat kryckorna.

Frågan är om han börjat spela fotboll också?

En ny bild – från Ibiza – antyder just det.

Så sent som i torsdags sipprade en bild ut på Zlatan Ibrahimovic – inifrån Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington. Och för Sportbladet bekräftade klubben att den 35-årige svensken varit där.

”Ja, Zlatan har varit här och påbörjat sin rehab vid Carrington”, skrev presschef Karen Shotbolt i ett mejl.

Det råder alltjämt stort hemlighetsmakeri kring ”Ibras” knäskada. Ingen officiell prognos har fastställts men däremot ryktas han själv ha flaggat för att vara helt återställd redan i november månad.

Klart är att kryckorna är kastade.

Och kanske är Ibrahimovic så pass långt gången i sin rehab att han nu kan spela fotboll?

”Vacker fotbollsmatch”

Ascoli-spelaren Riccardo Orsolini har nämligen publicerat en bild på sin Instagram där han, PSG-trion Javier Pastore, Maxwell och Marco Verratti poserar – tillsammans med bland andra Zlatan Ibrahimovic.

”En vacker fotbollsmatch på Ibiza”, skriver Orsolini.

Spanska medier skriver också att Zlatan var med och spelade.

”Ska inte utesluta det”

Ibrahimovics kontrakt med Manchester United löper ut den 1 juli och kommer inte att förlängas. Därmed kommer han snart att vara så kallad ”free agent” för andra gången i sin karriär.

En comeback i Manchester United ska dock inte uteslutas, enligt BBC:s Manchester United-expert Simon Stone. United kanske kan tänka sig att sajna upp honom igen i vinter, när skadan är läkt.

– Det beror helt och hållet på hur skadan läker, hur klubben presterar i höst och hur truppen ser ut då. Men jag har hört att det är ett scenario vi inte ska utesluta, säger Simon Stone.

ARTIKELN HANDLAR OM