Rashford om Zlatans framtid efter skadan

avMalin Wahlberg


Marcus Rashford har fått ta stort ansvar sedan Zlatan Ibrahimovic skadade sig. 

Nu berättar han om svenskens inverkan på Manchester United och vad han tror om svenskens framtid. 

– Hans karriär är över när han säger att den är det, säger 19-åringen till Viasat.

Marcus Rashford har gjort stor succé i Manchester United den här säsongen. Sedan Zlatan Ibrahimovic åkte på knäskadan har den 19-årige jättetalangen fått ta extra stort ansvar. 

I en intervju med Viasat berättar Rashford om hur Ibrahimovic har påverkat United och honom själv. 

– Att se honom har varit en nyckel för mig den här säsongen. Hans mentalitet är det som skiljer honom från andra spelare, det är det största jag kan lära nog från honom. Att ha honom omkring har varit viktigt, inte bara för de de unga spelarna, utan för alla spelare. Han har haft stor inverkan den här säsongen, säger 19-åringen.

Vill se Zlatan i United

Rashford tror inte att Zlatans knäskada kommer att sätta stopp för karriären och han hoppas få se Ibrahimovic i Unitedtröjan även nästa säsong. 

– Det är otroligt viktigt för klubben att försöka behålla en sådan spelare här nästa säsong. Jag tror inte att han är klar. Det är mycket snack om att hans karriär är över på grund av skadan, men hans karriär är över när han säger att den är över. För hans mentalitet är att ingen ska räka bort honom innan han själv så jag tror att han kommer tillbaka och han kommer alltid prestera. 

ARTIKELN HANDLAR OM