Mardrömsstart för David Beckham

Philadelphias Kapcer Przybylko (v) firar medan Inter Miamis Ben Sweatt (h) deppar.
Philadelphias Kapcer Przybylko (v) firar medan Inter Miamis Ben Sweatt (h) deppar.

Fyra matcher.

Fyra förluster.

David Beckham har fått en mardrömsstart med Inter Miami CF.

Efter år av förberedelser har det David Beckham-ägda laget Inter Miami CF tagit klivet in i den amerikanska fotbollsligan MLS.

Men det har inte direkt gått som på räls.

Tvärtom.

I början av mars hann laget debutera i ligan och göra två matcher innan coronapandemin avbröt säsongen. Resultatet? Två förluster.

”Är svårt”

I juli har ligan återupptagits men Inter Miami fortsätter att ha det tufft. Förra veckan förlorade David Beckhams manskap mot Orlando City med 1–2. Det blev även resultatet mot Philadelphia Union natten till onsdag, svensk tid.

David Beckham (v)
David Beckham (v)

– Det är svårt. Vi spelar en sport där små marginaler är skillnaden och nu gör vi misstag och då straffas vi, säger mittfältaren Wil Trapp på en presskonferens efter matchen.

Nästa match för Beckhams lag är mot Anton Tinnerholms New York City FC på måndag.

Vidal ryktas

Trots förlusterna hör det inte till ovanligheterna att en och annan storspelare kopplas ihop med Inter Miami. En av dem är Barcelonas Arturo Vidal. Chilenaren ska enligt spanska Don Balon ha fått ett kontraktsförslag från klubben.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.