Chelsea-spelaren greps av polis

Av: Frida Fagerlund

Publicerad:
Uppdaterad:

Callum Hudson-Odoi greps i sin bostad i helgen, misstänkt för våldtäkt.

Här är dagens engelska fotbollsrubriker.

Callum Hudson-Odoi
Foto: Mike Hewitt / Getty Images Europe
Callum Hudson-Odoi

DAGEN SNACKIS

Chelseas Callum Hudson-Odoi greps under söndagsmorgonen rapporterar Daily Mail. Polisen larmades av en kvinna som befann sig i 19-åringens lägenhet. Förutom en polisbil dök även en ambulans upp utanför adressen. En talesperson från polisen säger: ”Larmet inkom 03:54 på söndagen den 17 maj från en kvinna som mådde dåligt”. De bekräftade därefter att kvinnan fördes till sjukhus och att en man greps. Senare under dagen meddelades att Hudson-Odoi misstänks för våldtäkt. Han släpptes mot borgen men ska infinna sig hos polisen i mitten av juni.

Polisen ska ha undersökt lägenheten vidare under söndagen. Enligt The Sun ska Hudson-Odoi ha fått kontakt med kvinnan via nätet och bjudit in henne till sitt hem. Det är oklart om de kände varandra sedan tidigare. Chelsea har än så länge inte kommenterat händelsen.

DAGENS NYA DEADLINE

Premier League kan förlänga den pågående säsongen ända till den 22 augusti. Tidigare ville ligan spela färdigt senast i mitten på juli men ska nu sikta in sig på det senare datumet. Det innebär att nästkommande säsong väntas ta vid först i mitten på september.

DAGENS FÖRSLAG

Engelska bolag hämtar inspiration... från allsvenskan? Det är den känslan man får efter att BT har bett om tillåtelse att sätta upp kameror i bland annat omklädningsrummen inför återstarten. Till och med halvtidsintervjuer önskas. Anledningen är givetvis att man vill höja upplevelsen för alla hemma i tv-sofforna.

Foto: Rui Vieira / TT

DAGENS CITAT

”Man kan inte komma tillbaka med bara en, en och en halv veckas träning i kroppen. Man behöver fyra eller fem veckor, särskilt om det ska spelas matcher” – Raheem Sterling är en av de spelare som är orolig över att dra på sig en skada när säsongen drar igång igen.

DAGENS OGENOMTÄNKTA

Newcastles coronavirusplan stötte på oväntat hinder under testkörningen (bokstavligt talat). Klubben hade nämligen glömt av att en del spelare använder utländska bilar och således har förarsätet på vänster sida. Det ställde till det i den drive-in-lucka som sjukvården byggt upp för att underlätta tester – men löstes snabbt genom att dessa bilar fick backa fram i stället. Samtliga i klubben väntas vara tillbaka på träningsanläggningen under tisdagen.

Publicerad:

LÄS VIDARE