Iker Casillas

Slumpen som visar ikonens nya vardag

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Casillas utbuad och Ronaldo mållös när Real vann

Cristiano Ronaldo mållös för tredje matchen i rad och Iker Casillas utbuad igen.

Detta trots att Real Madrid slog Deportivo med 2-0.

Eller som reklamen påpekade: “There will be haters”.

Real Madrid-ikonen Iker Casllas har fått sina egna fans emot sig. När laget tog emot Deportivo på lördagen buades målvakten ut av hemmapubliken.

Buades ut

I september fick 33-åringen en visselorkan under 1-2-förlusten i derbyt mot Atlético och efter att ha fumlat in 0-1-målet i returmötet med lokalrivalen den 7 februari visade publiken nu återigen sitt missnöje med målvakten i första hemmamatchen sedan 0-4-derbyt.

Publiken buade när Casillas hade bollen samtidigt som reklamen för ett känt sportmärke rullade längs med planen med den passande texten “There will be haters”. Men målvakten är inte det enda frågetecknet i Real.

Sju av tio mållösa

Cristiano Ronaldos form är också en källa till oro när titelkampen i ligan nu intensifieras samtidigt som slutspelet i Champions League inleds nästa vecka. Portugisen har bara gjort mål i två av de sju senaste matcherna, och de tre senaste har han gått helt mållös ifrån. Det spelade dock mindre roll på lördagen.

Isco gav hemmalaget ledningen när han vackert skruvade in 1-0 och Karim Benzema stängde sedan matchen med sitt 2-0, på passning från Ronaldo.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Iker Casillas

Cristiano Ronaldo

La Liga

Real Madrid CF