”Domaren hade dåligt omdöme”

avTobias Ahlén

Bangura besviken efter förlusten på stopptid

Foto: scanpix
Bangura.

Bollen flög över honom när Nordin Gerzic satte sin frispark i matchens slutskede. Mohamed Bangura var den enda i AIK:s mur som inte ­hoppade.

– Det är jobbigt. Det känns inte bra och jag är väldigt besviken, säger Bangura.

I matchens slutminuter åkte AIK på en frispark i närheten av eget straffområde. Robert Åhman Persson, som orsakade den när han var uppe med händerna

i Astrit Ajdarevic ansikte, var inte nöjd med situationen.

– Klart det är tungt. Jag hade handen uppe i ansiktet på honom. Den touchade lite grann, frispark eller inte är upp till domaren. Jag tycker att det är lite billigt.

Mohamed Bangura var hårdare i sin kritik.

– Jag tror att domaren gjorde ett misstag och hade dåligt omdöme. Domaren fortsatte hela tiden ge dem sådana frisparka i sådana ­lägen.

”Svår situation”

Fram till bollen steg Nordin Gerzic och Samuel Wowoah. Gerzic sköt bollen över Mohamed Banguras huvud och in i AIK-målet. När lagkompisarna, som bildade mur tillsammans med honom, hoppade stod Bangura som cementerad.

Han vet inte riktigt varför han inte hoppade.

– Det bara hände. Det är inte meningen att jag ska stå på den sidan av muren och så var det ett kommunikationsmisstag. Vi sa att vi skulle hoppa samtidigt, men jag försökte hålla ögonen på skottet och hann inte med. Det är en svår situation, säger Bangura.

ARTIKELN HANDLAR OM