Donnarumma tröstades av Bonucci efter banderoll-hånet

Gianluigi Donnarumma, med en viss Mino Raiola som agent, har än en gång hamnat i kläm med sina egna supportrar.

”Försvinn härifrån, vårt tålamod är slut”, gick det att läsa på en banderoll inför Milans cupmöte mot Verona.

Därefter fick målvaktstalangen tröstas av Leonardo Bonucci.

I går rapporterade Corriere della Sera att Milans målvaktstalang Gianluigi Donnarumma vill hävda det kontrakt han skrev på i somras under "psykologisk press", och efter att ha utsatts för hot, enligt hans agent Mino Raiola, rapporterar den italienska tidningen.

Corriere della Sera skriver vidare att Milan inte vill sälja Donnarumma, men att det kan förändras om de får ett väldigt bra bud.

Nu har Milanfansen tröttnat på turerna kring sin 18-åriga målvakt.

Tröstades av Bonucci

På uppvärmningen, inför hemmamötet mot Verona i Coppa Italia, vädrade supportrarna sitt missnöje genom att sätta upp en stor banderoll med texten: ”Psykisk press, sextio miljoner per år och kontraktskrivandet av en parasit till bror? Försvinn härifrån, vårt tålamod är slut.”

Strax före matchen fångade tv-kameran sedan lagkaptenen Leonardo Bonucci som tröstade 18-åringen i omklädningsrummet.

Orden om brodern syftar på den nio år äldre Antonio Donnarumma.

För att locka Gianluigi att skriva på ett nytt kontrakt i somras lovade Milan familjen att värva in storebror som reservmålvakt.

Gianluigi Donnarumma fick även utstå hån under en match i U21-EM, då en del fans hängt upp en banderoll med texten "Dollarumma" och andra kastade låtsassedlar mot spelaren.

Matchen mot Verona vann Milan med 3–0.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.