Zlatans svar på måltorkan

avFredrik Jönsson

Foto: REX

Fyra mål på fyra matcher – sedan måltorka i 450 minuter i Premier League.

Nu svarar han på kritiken.

”Målen kommer när de kommer, så har det alltid varit”, säger anfallaren i appen Zlatan Unplugged.

Zlatan Ibrahimovic radade upp mål i inledning av Premier League. Efter fyra omgångar hade anfallaren stått för fyra fullträffar för Manchester United.

Men 35-åringen har gått mållös i ligan sedan dess, han har inte nätat på fem matcher. Totalt har det inte blivit ett enda ligamål på över 450 minuter.

Uppgifter: Vill byta ut Zlatan

Daily Mail hävdar att flera spelare i laget vill att Wayne Rooney ska få rollen som anfallare mot Burnley. Den brittiska tabloiden påstår att flera spelare anser att Zlatan Ibrahimovic ska ställas över i helgen.

Anfallaren har lämnat kommentarer i sin app "Zlatan Unplugged" inför mötet med Burnley. Där har han yttrat sig allmänt angående måltorkan i Premier League.

”Målen kommer när de kommer, så har det alltid varit. Det är mycket nytt här så innan allt klickar tar det tid”, säger Zlatan i appen.

”Det blir en tuff match.”

Hade möte för fansen

Manchester United åkte på en tuff smäll mot Chelsea förra helgen, 0-4 på Stamford Bridge. I veckan besegrade man däremot ut Manchester City i ligacupen. Juan Mata gjorde matchens enda mål, assisterad av Zlatan.

José Mourinho berättar att laget hade ett möte efter förlusten mot Chelsea. De pratade dock inte om insatsen, utan om klubbens supportrar.

– Vi hade mötet för att vi tänkte på dem. Deras känslor och besvikelse efter matchen mot Chelsea, säger Mourinho.

– Matchen mot City var inte en vanlig cupmatch. Det var mer viktig än vanligt på grund av att vi mötte City, men den var även mer viktig än vanligt med tanke på att det bara var några dagar efter förlusten mot Chelsea.

Manchester United är på sjunde plats i Premier League, laget har spelat in 14 poäng hittills. På lördag väntar nykomlingen Burnley.

ARTIKELN HANDLAR OM