Sensationell flytt nära för Gefleanfallaren

Admir Bajrovic
Admir Bajrovic
Wagner
Wagner

Från botten av superettan till topplag i Grekland.

Gefles Admir Bajrovic, 23, är nära en sensationell övergång till Panaitolikos.

Enligt Sportbladets uppgifter är anfallaren på plats i Grekland för att skriva på för klubben som ersättare för skadade Crespo Kamara.

Bajrovic har en brokig karriär så här långt. Anfallaren, uppvuxen i Trollhättan, lämnade som 16-åring IFK Trollhättan för holländska NEC Nijmegen.

Efter en korsbandsskada och ett par år i Nederländerna återvände han till Sverige och Ljungskile, var utlånad till norska Follo och värvades av Öster där det blev nio mål i Superettan under 1,5 säsong.

I somras gick flyttlasset till Gefle där Bajrovic svarade för sex mål under 15 matcher, men när Gävlelaget åkte ur serien fick 23-åringen rätt att bryta kontraktet, enligt Sportbladets uppgifter.

Ersättare för ”Crespo”

– Jag vill tacka Geflefamljen för allt stöd och speciellt till staben som gett mig ett förtroende jag sent kommer glömma. Planen var inte att avsluta så här men fotbollen är tuff ibland. På återseende, sa Bajrovic till Gefles hemsida nyligen.

Nu är anfallaren nära en sensationell flytt till Panaitolikos, sexa i grekiska ligan, enligt Sportbladets källor.

Admir Bajrovic värvas i så fall in till Panaitolikos som ersättare till långtidsskadade Alhassan ”Crespo” Kamara som i mitten av december drog av knäskålssenan och är borta från spel under resten av säsongen.

Lokala grekiska sportsajten Agrinio Sports uppger att Bajrovic var på plats för att se när laget mötte Atromitos (2–2) på bortaplan i Peristeriou i utkanten av Aten under lördagen.

I Panaitolikos finns även tidigare IFK Göteborgsmittfältaren Sebastian Eriksson, men också han är också borta från matchspel sedan en längre tid med en bukskada.

Sportbladet söker Admir Bajrovic för en kommentar.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.