Storbråk i Aston Villa

FOTBOLL

Stjärnan stängs av efter flyttbråk

Liverpool bjuder 200 miljoner för Aston Villas Gareth Barry.

Budet har skapat kaos i Birminghamklubben – som nu stänger av Barry från klubbens alla anläggningar.

Foto: Gareth Barry är kraftigt impopulär i Aston Villa efter ett utspel mot tränaren Martin O´Neill.

The Sun skrev tidigare i veckan att Liverpool lagt ett nytt och bättre bud på Aston Villas nyckelspelare Gareth Barry. Olof Mellbergs tidigare lagkamrat har tydligt visat att han gärna ser att klubben accepterar budet och låter honom flytta.

– Jag har bestämt mig. Jag vill flytta till Liverpool. Det finns ingen återvändo, det är dags för mig att gå vidare, säger Barry till Birmingham Mail.

Dessutom kostade han på sig att kommentera lagets tränare Martin O´Neill. Han hävdade då att tränaren hellre sitter som expert i tv än att prata om framtiden med sina egna spelare.

– Det är sju veckor sedan säsongen avslutades. Samtidigt som tränaren har hittat tid att sitta som expert åt BBC under EM så har han misslyckats med att få tid över att prata med mig, säger Barry enligt Birmingham Mail.

Stängs av från alla anläggningar

Med facit i hand var det ingen uppskattad kommentar.

Enligt The Sun svarade Martin O´Neill med att skicka ett brev för att informera spelaren om att han är avstängd från klubbens alla anläggningar – träningsplanen, omklädningsrummet, arenan och till och med souvenirbutiken.

Men, så här långt har Aston Villa inte fått ett bud som matchar deras krav – även om The Sun hävdar att Liverpool bjudit omkring 200 miljoner för stjärnan.

– Om vi erbjuds vad som matchar vår värdering av Gareth, då ska han få sin uttryckta önskan igenom och lämna. Till dess fortsätter han att vara en Aston Villa-spelare, säger Martin O´Neill till Birmingham Mail.

Om Gareth Barry säljs eller inte är ännu inte bekräftad, men spelaren har blivit kraftigt impopulär hos fansen.

– Gareth har bränt sina skepp med det han sa om Martin O´Neill. Någon måste vridit om huvudet på honom, säger Peter Warrilow, ordförande i supporterklubben, till The Sun.

ARTIKELN HANDLAR OM