Sunnanå SK

Äntligen är förlustsviten bruten för Kalix

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

Matchen mellan Sunnanå och Kalix på Sörvalla slutade 2–2 (2–2). Ett skönt trendbrott för Kalix, även om det inte blev seger. Laget hade före söndagens bortamatch fyra förluster i rad i division 3 norra Norrland i fotboll.

Sunnanås lagledare Anneli Sundqvist tyckte så här om matchen:

– Matchen slutade 2-2. Tungt att bara få med sig en poäng från en match som vi dominerade från minut tio och resten av matchen. Skapar mängder av chanser men har svårt att sätta dit den. Vi gör 1-0 i slutet av matchen men tyvärr får Kalix en billig straff strax efter. Vi lyckas ta ledningen igen till 2-1 men släpper tyvärr in ytterligare ett mål på en frispark i matchens sista minut.

Målgörare för Sunnanå var Rasmus Heikkinen, medan Johan Ekholm gjorde två mål för Kalix. Ett av Sunnanås mål var ett självmål.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Sunnanå har bara två poäng och Kalix har ett poäng efter fem spelade matcher.

Lördag 29 augusti möter Sunnanå Storfors borta 16.00 och Kalix möter Robertsfors hemma 14.00.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Sunnanå SK

IFK Kalix

Fotboll