Sören Larsen tvingas till meniskoperation

Publicerad:
Uppdaterad:

Vänats bli borta i tre veckor

Djurgårdens danske superanfallare uppvaktas av Schalke 04.

Men nu är han plötsligt skadad.

Dansken tvingas genomgå en meniskoperation, skriver dif.se.

Så här skriver Djurgården på sin hemsida:

”Sören Larsen har under en lång tid dragits med en meniskskada. Eftersom den under senaste tiden hämmat honom mer och mer kommer han i morgon att opereras. Sören beräknas vara tillbaks om tre veckor.

Sören Larsen har under lång tid haft problem med en skadad menisk i höger knä. I mitten av juli fick han en smäll på det skadade knäet och sedan dess har smärtan i knäet ökat. Eftersom skadan inte blev bättre utan snarare sämre under den veckolånga vilan har man i dag beslutat att gå in i knäet. Operationen, som sker i morgon, utförs av doktor Mats Hallberg.

   – Det är en skada på inre menisken. Det är inget stort ingrepp men det måste göras om Søren ska bli riktigt bra. Han är fullt frisk redan om tre veckor, säger Mats.

Sören, som såg fram emot omstarten på Allsvenskan, är givetvis ledsen för det oplanerade uppehållet, men tycker att det är lika bra att en gång för alla bli kvitt skadan.

   – Annars kan det bli så att jag går och har ont hela säsongen. Nu får jag vänta tre veckor men är sedan helt återställd, menar Sören.”

Ny version följer.

Sportbladet

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN