Zlatans klubb på väg mot rekord

FOTBOLL

Fotbollsfeber i Paris – säsongskorten snart slut

Efter jättevärvningarna i sommar är intresset för Paris Saint-Germain glödhett.

Klubben meddelar att matchen mot Barcelona på lördag är utsåld.

Dessutom har man snart sålt slut på sina säsongskort.

Under sommarens transferfönster har PSG varit flitiga. Man har värvat storstjärnor som Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva och Ezequiel Lavezzi. Något som givetvis ökat intresset kring klubben. På Lördag ska man träningsspela mot Barcelona och matchen är nu helt utsåld, skriver PSG på sin hemsida. Relativt väntat såklart, men det är inte bara denna match som väcker intresse.

Enligt L'equipe har klubben snart sålt 25 000 säsongskort vilket också är maxtaket. Något som skulle innebära ett klubbrekord.

”Zlatan nästan perfekt”

Samtidigt fortsätter Zlatans lagkamrater att ösa beröm över svensken.

– Zlatan är en spelare på oerhört hög nivå, han är helt enkelt den bäste, säger PSG:s målvakt Salvatore Sirigu vid en presskonferens under onsdagen. Det är en av de bästa anfallarna i världen. Han har en fantastisk fysik, i kombination med extraordinära tekniska kvalitéer.

Målvakten fortsätter med att hylla även klubbens övriga nyförvärv.

– Väldigt viktiga spelare har anlänt och de kommer att ge oss ytterligare kvalité. Enligt mig är alla de spelare som kommit av absolut högsta klass. Han är en spelare som nästan är perfekt och kommer att bidra mycket, säger han till PSG:s hemsida.

Även mittfältaren Mohamed Sissoko hyllar svensken.

– För mig är det tydligt: Hela världen vet att Zlatan kommer att ge oss mycket och lyfta oss andra. Han har vunnit många titlar i alla sina klubbar, så det är positivt, säger han.

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt första mål för PSG mindre än två minuter in i debuten.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ligue 1