Beckhams attack mot Arsenalfansen: "Det är en skam"

Foto: Wenger.
FOTBOLL

Efter att Arsenal i går förlorade mot Watford i FA-cupen fick några fans nog.

En banderoll med krav om Wengers avgång syntes på läktaren.

Nu rasar David Beckham: "Det är en skam", kommenterar han på Instagram.

Foto: Beckham.

Arsenal har haft en tuff period med ett antal förluster både i Premier league och Champions league. Laget hade inte vunnit på tre raka hemmamatcher och supportrarna hoppades att trenden skulle vända i FA-cupmötet med Watford. Men det blev ännu en förlust för Londonlaget.

Åkte ur FA-cupen

Det regerande mästarlaget åkte ur FA-cupen, efter slutresultatet 1-2. Efter slutsignalen syntes en stor banderoll på läktaren. De kritiska fansen valde att smycka Emirates Stadium med orden "Tack för minnena, Arsène, men det är dags att ta farväl".

"Respektlösa uppmärksamhetssökare"

Bilder på protesten och banderollen syns på sociala medier, något som David Beckham inte missat. Han passade på att visa sin kritik mot Arsenalsupportrarnas beteende och kommenterade i ett av inläggen: ”Det är en skam, det där är respektlösa uppmärksamhetssökare”, skrev Beckham på Instagram.

Nära relation till Wenger

Den föredetta Manchester United-spelaren har en nära relation till Arsenals tränare Arsene Wenger. Hans son Brooklyn har tidigare tillhört Arsenals ungdomsakademi och han själv har tränat med A-laget i perioder.

ARTIKELN HANDLAR OM