”Lewandowski blir kvar i två år till”

avErik Karlsson

Publicerad:

Han har ryktats bli Real Madrids nya stjärnvärvning.

Men nu ser det ut som att Robert Lewandowski blir kvar i Bayern München.

Enligt trovärdiga Sportbild har den polske landslagsanfallaren förlängt sitt kontrakt 2021.

Robert Lewandowski fortsätter att ösa in mål i Bayern München. Hittills i år har det blivit 36 mål i tävlingsmatcher, varav 25 i Bundesliga, för den polske storstjärnan.

Målfabrikationen har också så klart skapat intresse från Bayern Münchens största rivaler runt om i Europa. Manchester United och PSG har varit på tapeten, men allra tydligast har intresset varit från Real Madrid.

Lagt till två år

I slutet av förra året växte ryktet sig riktigt starkt när Lewandowskis agent Cezary Kucharski fotograferades på Santiago Bernabeu och i takt med att Karim Benzema har haft en turbulent tid vid sidan av planen har ryktet vägrat dö. Enligt spanska medier har Florentino Perez kunnat tänka sig att göra anfallaren till lagets näst bäst betalda spelare efter Cristiano Ronaldo.

Men nu ser Robert Lewandowski ut att bli kvar i Tyskland. Enligt tyska tidningen Bild, som normalt sett är mycket trovärdiga rörande Bayern München-nyheter, har Robert Lewandowski lagt till ytterligare två år på sitt kontrakt som nu sträcker sig till 2021.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM