Godin: ”Cavani hade älskat att komma hit”

FOTBOLL

Landsmannen avslöjar samtalen med PSG-stjärnan

1 av 2 | Foto: Cavani.

Edinson Cavani har ryktats bort från PSG.

Nu avslöjar Atletico Madrid-stjärnan Diego Godin vart Cavani sneglat.

– Cavani älskar Atletico Madrid, säger Godin.

Zlatan Ibrahimovic är inte den enda anfallsstjärnan som ryktats bort från Paris Saint-Germain under våren.

Så sent som förra veckan rapporterade Le Parisien att den uruguayske anfallaren varit i ”seriös kontakt” med Chelsea, Juventus och Atletico Madrid.

Nu avslöjar Atletico Madrids mittbackstjärna Diego Godin att han gör sitt bästa för att locka landsmannen till Vicente Calderon.

”Ringt flera gånger”

Och i intervjun med El Partido de las 12 berättar Godin att Cavani är väldigt positivt inställd till La Liga-klubben.

– Jag har ringt Cavani flera gånger för att be honom att flytta till Atletico. Han älskar klubben, han älskar Atletico Madrid, säger Godin enligt football-espana.

Atletico-stjärnan hävdar till och med att Cavani gärna hade flyttat till Madrid.

– Han älskar sättet vi spelar på eftersom det är väldigt likt hur vi spelar med landslaget och hur vi förstår fotboll i Uruguay. Han hade älskat att komma hit, säger han.

”Var en säljande klubb”

Godin pekar på att det faktum att man kan locka en spelare i Cavanis klass är ett tydligt tecken på hur långt Atletico kommit på den europeiska stegen. Speciellt med tanke på att han själv nobbade ett anbud i fjol.

– Det var en klubb som erbjöd stora pengar men jag ville inte flytta. Man kan flytta till ekonomiskt starkare klubbar men ingen klubb får ut så mycket av den individuella spelaren som Atletico. Vi var en säljande klubb, i dag kan Atletico behålla sina unga spelare, säger Godin.

Cavani har kontrakt med PSG till 2018.

ARTIKELN HANDLAR OM