Uppgifterna: Svenskarna får ingen lön - vill stämma klubben

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT

FOTBOLL

Dålig ekonomi och dåliga resultat.

Grekiska Panathinaikos har det kämpigt för tillfället.

Det kan göra att flera svenskar lämnar klubben, enligt Fotbollskanalen.

Det har varit ekonomiska bekymmer i Panathinaikos under en längre tid. I somras berättade Niklas Hult att han skulle stämma klubben.

– Nu har det nått till en gräns där jag kände att jag var tvungen att göra något. Jag vill att jag ska få ut det klubben är skyldig mig och även andra spelare. Jag vill att Panathinaikos ska vara en fungerande klubb så att vi spelare kan prestera så vi kan vara ett topplag i Grekland och prestera bra i Europaspelet, sa Hult till Sportbladet då.

Foto: TT
Niklas Hult

Fyra svenskar i truppen

Panathinaikos har under säsongen varit dåliga på att betala ut lön på grund av de ekonomiska problemen. Det finns fyra svenska spelare i truppen, förutom Niklas Hult är Oscar Hiljemark, Guillermo Molins och Mattias Johansson i klubben. Enligt Fotbollskanalen och grekiska SDNA överväger flera spelare att stämma Panathinaikos.

Hiljemark, som gick från Genoa till Panathinaikos på lån, sägs vilja lämna klubben. SDNA skriver att managern Marinos Ouzounindis vill förstärka laget, som ligger tia i tabellen, och det talar för att det bli en förändring för Hiljemark.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.