Löftet till Sverige – Zlatan stannar

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

”Pratade med PSG senast i går”

Foto: Sveriges finaste hästsvans – och mest förmögna hårfäste.

Zlatan Ibrahimovic stannar i PSG.

Det löftet har Stockholm Globe Arenas (SGA) fått av PSG med anledning av fransmännens Sverige-besök.

– Vi känner oss trygga med att han kommer spela matchen, säger SGA:s marknadschef Johan Seidefors till FotbollDirekt.se.

Flyttryktena går heta kring Zlatan Ibrahimovic. Svensken har placerats i såväl Juventus som Napoli samtidigt som Paris Saint-Germain uppges vara överens med Edinson Cavani, en potentiell ersättare till Zlatan.

”Kommer inte lämna PSG”

Uppgifterna bör oroa de som har en förhoppning om att få se Ibrahimovic i träningsmatchen mellan Hammarby och PSG den 23 juli på nya Tele2 Arena.

– Vi har pratat med PSG, vi pratade med dem senast igår och Zlatan kommer inte att lämna PSG nu i sommar, säger SGA:s marknadschef Johan Seiderfors till FotbollDirekt.se.

– Sedan om man tittar på Mino Raiolas uttalanden, bland annat det senaste att det finns en 0,001-procentig chans att Zlatan går till Juventus… Han brukar inte uttala sig på det sättet och det gör också att vi känner oss trygga med att han kommer spela matchen.

PSG:s sportchef försäkrar nu även han att Zlatan blir kvar.

AIK ställde in

– Ibrahimovic och (Ezequiel) Lavezzi kommer definitivt stanna här. Det är 100 procent säkert, säger Leonardo till Sky Sport Italia.

– Jag kan också säga att Cavani inte är en spelare vi jagar just nu. Förvänta er inget otroligt från oss på marknaden det här året – vi har redan de spelarna här.

Förra sommaren ställdes en träningsmatch mellan AIK och Milan in när det stod klart att Zlatan skulle lämna den italienska klubben. SGA har också reserverat sig för alla tänkbara händelser.

– Jag kan inte kommentera uppgörelsen, men det finns ett avtal reglerat med alla tänkbara scenarion, säger Johan Seidefors till sajten.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM