– Folk vill jag ska signa hans bok...

Publicerad:
Uppdaterad:

Bråket förföljer stjärnan: ”Vi kom inte helt överens”

förföljd Fredrik Ljungberg kommer inte undan Zlatan Ibrahimovic, berättar stjärnan i Skavlan.
förföljd Fredrik Ljungberg kommer inte undan Zlatan Ibrahimovic, berättar stjärnan i Skavlan.

LONDON. Fredrik Ljungberg har lämnat fotbollen för att jobba med fastigheter.

Men bråket med en annan storspelare förföljer honom fortfarande.

– Folk kommer fram med Zlatans bok och vill att jag ska signa den, ­säger han.

Det är över fyra­ år sedan de två svenska stjärnorna spelade tillsammans. Nu är Zlatan Ibrahimovic fransk skytteligaledare och Fredrik Ljungberg jobbar med fastigheter i London. Men deras frostiga förhållande gör sig fortfarande påmint.

– Folk kommer fram med hans (Zlatans) bok och vill att jag ska signa den. Det är ganska roligt, säger Ljungberg i SVT:s Skavlan.

”Kom inte överens”

Programledaren Fredrik Skavlan frågar om ”Freddie” gillar Zlatan.

– Vi spelade med varandra en längre tid och han är en oerhört fantastiskt bra fotbollsspelare. Sen att vi kanske inte kom helt hundra procent överens…

I sitt första skandinaviska talkshowframträdande berättar Ljungberg om hur han håller privatlivet hemligt. Han ser till att inte gå för nära den han dejtar.

– I början tyckte jag att ett litet test om man går på middag eller så. För att se om folk bara vill dejta en för att vara i strålkastarljuset och vara med på bilder, så sa man ”okej, vi ses runt hörnet om två minuter”. Och blev de sura på det så kanske de inte var något för mig.

Försiktig med damer

Men flickfavoriten vägrar att kommentera om han bor med någon.

– Jag har fått ett råd av många spelare när jag först kom till England att de tyckte att jag skulle vänta. Det var någon som sade att åttio procent av fotbollsspelarna skiljer sig efter karriären. Jag vet inte om det är en officiell siffra, men jag har väl tagit det lite försiktigt med damer hit och dit, säger förre Arsenalmittfältaren och rodnar.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.