Fridolina Rolfö

Avslöjar: Fridolina Rolfö på väg till Barcelona

Av: 

Makoto Asahara

FOTBOLL

Svenska landslagsanfallaren Fridolina Rolfö är på väg till Spanien.

Enligt Sportbladets uppgifter ska 27-åringen vara klar för den regerande Champions League-mästaren Barcelona.

Att den svenska landslagsanfallaren Fridolina Rolfö skulle byta Wolfsburg mot ett nytt äventyr, i ett nytt land, har redan varit bekräftat från henne själv sedan tidigare.

– Jag är väldigt glad att jag har tagit ett beslut om min framtid. Jag ser väldigt mycket framemot det men jag vill inte gå in alldeles för mycket på det. Jag vill gå till en ny liga och kommer gå till en ny liga så det har varit en viktig faktor. Jag ser väldigt mycket framemot det. Jag avslutar där, sade Rolfö till Sportbladet i samband med en läsarchatt under den senaste landslagssamlingen i Kalmar.

Har varit på plats

Det har ryktats om både den regerande Champions League-mästaren Barcelona och den tidigare Champions League-mästaren Olympique Lyon.

Enligt vad Sportbladet erfar ska det sedan ett tag tillbaka vara klart med det förstnämnda alternativet.

Enligt källor till Sportbladet har den svenska landslagsanfallaren redan besökt Barcelona för ett par veckor sedan för att bekanta sig med klubben och staden. På plats ska hon bland annat ha fotograferats på arenan inför att presenteras som ny Barcelonaspelare.

När hon officiellt kommer presenteras för sin nya klubb, som hon lämnar på fri transfer efter att kontraktet med Wolfsburg gått ut, är ännu oklart.

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa veckans hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Thorén: Rolfö har landat på en alldeles egen nivå

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Fridolina Rolfö

FC Barcelona

Champions League fotboll (damer)

VfL Wolfsburg