Zlatan Ibrahimovic

”Röd zon” – Zlatan ändå på restaurang

Av: 

Andreas Käck

FOTBOLL

”Röd zon” i Milano.

Då anklagas Zlatan Ibrahimovic för att ha brutit mot reglerna och gjort ett förbjudet restaurangbesök.

– Det var bara ett möte vänner emellan över ett glas vin, säger ägaren och kocken Tano Simonato enligt Fanpage.

Smittspridningen i Lombardiet ökar och Milano har nu gått in i en så kallad ”röd zon”. Det innebär bland annat att restauranger bara får ha öppet för hämtmat.

Trots detta ska Zlatan Ibrahimovic ha gjort ett restaurangbesök på exklusiva Tano passami l'olio under söndagen. Den italienska sajten Fanpage publicerar bilder som visar hur ”Ibra” sitter vid ett bord tillsammans med bland andra kocken Tano Simonato och före detta lagkamraten Ignazio Abate.

”Fullt normalt”

På bilderna syns hur ett antal vin- och vattenglas står på sällskapets bord. Ägaren tillika kocken Tano Simonato bekräftar att restaurangbesöket ägde rum, men säger att Zlatan & Co inte åt någon mat.

– Ibra, Ignazio och en till vän kom och besökte min restaurang, stannade i några timmar och åkte hem. Det var ett möte mellan vänner, vilket är fullt normalt eftersom vi känner varandra. De åt ingen lunch, säger han till Fanpage.

Flera stora italienska tidningar har skrivit om händelsen, bland annat Corriere Della Sera och La Gazzetta dello Sport.

Foto: NILSSON NILS PETTER/Aftonbladet / TT NYHETSBYRÅN

Gazzettan skriver att ”källor” nära Zlatan Ibrahimovic uppger att det handlade om ett affärsmöte och att det varade i ungefär en timme.

”Ett liv utan regler”

Zlatan Ibrahimovic var smittad av Covid-19 i höstas. Han satt i hemkarantän i två veckor innan han friskförklarades. Efteråt sa han i en intervju med Svenska Dagbladet att ”vi måste respektera systemet och ha tålamod”.

Enligt Gazzettan finns det nu en uppfattning bland vissa – däribland Milan-fans – om att han själv inte längre bryr sig.

”Det finns de som anklagar Ibra för att leva ett liv helt utan regler, att han alltid gör som han vill och halkar in på ett bananskal bara några timmar efter att ha blivit utvisad mot Parma”, skriver tidningen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Zlatans restaurangbesök har blivit en stor nyhet i Italien.

Foto: Fanpage.it
Publisert:

LÄS VIDARE

Zlatan Ibrahimovic utvisad mot Parma

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

AC Milan

Serie A