Janne och Zlatan har träffats

Zlatan Ibrahimovic öppnade för landslaget i en intervju med Sportbladet.

Nu har han och Janne Andersson träffats i Milano.

– Mötet var mycket bra och givande, säger förbundskaptenen.

Efter att ha tagit emot sin tolfte guldboll berättade Zlatan Ibrahimovic att han saknar landslaget. I en intervju med Sportbladet öppnade stjärnan också dörren för spel i Blågult om Janne Andersson skulle höra av sig.

– Jag hade svarat... ”Ge mig tid, jag ska tänka på det”. Men det måste komma från honom. För om han tror att jag är ett störobjekt – då är jag inte intresserad. Om han tror att jag kan bidra med något – då kommer jag att tänka på det. Är du med?, sa Zlatan.

”Viktigt att träffas”

Andersson svarade i går att han skulle ta kontakt med Ibrahimovic, men att det fanns ”gott om tid för det” eftersom nästa landslagssamling är först i mars.

Men redan under gårdagskvällen reste Janne Andersson och generalsekreterare Håkan Sjöstrand till Milano för att träffa Ibrahimovic. 

– När Zlatan öppnade upp för spel i landslaget kändes det naturligt och viktigt att träffas och diskutera detta så snart som möjligt. Jag är glad att vi lyckades få till ett möte så snabbt, säger Andersson till förbundets hemsida och fortsätter: 

– Mötet var mycket bra och givande, och vi är överens om att fortsätta dialogen framåt.

Mer ingående detaljer om mötet framgår inte och det är oklart om Ibrahimovic nu gjort sig uttagningsbar.

”Jag har inga övriga kommentarer”, skriver Andersson i ett sms till Sportbladet.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.